Posteado por: Cucha Independentista | 15 mayo 2009

Solidaritat amb Iniciativa Internacionalista

 

Estat Valencià denuncia la campanya d’assetjament contra els sobiranistes i l’esquerra i es solidaritza amb Iniciativa Internacionalista Estat Valencià denuncia la campanya d’assetjament contra els sobiranistes i l’esquerra transformadora i rupturista, orquestrada des de les clavegueres de l’Estat espanyol, i es solidaritza hui amb Iniciativa Internacionalista, davant l’anunci d’impugnació de la seua candidatura a les pròximes eleccions europees.

Denunciem la campanya de criminalització que ja ha aconseguit que no siga possible la presentació de la candidatura Repúbliques Sobiranes a Europa, i que ara vol aconseguir prohibir també la d’Iniciativa Internacionalista.

Denunciem als “col·laboradors necessaris” en este nou atac als drets democràtics, que no són altres que l’entramat dels partits dinàstics PP i PSOE i la colla de còmplices instal·lats en les direccions polítiques de la resta de partits dels sistema, que no dubtem a amenassar i exercir la repressió interna per impedir l’exercici real de la democràcia.

Estat Valencià fa una crida a expressar la solidaritat per damunt de les sigles i les divergències, a tots els vertaderament demòcrates i, especialment, als sobiranistes i la gent d’esquerra.

http://estatvalencia.blogspot.com/
Anuncios

Responses

  1. […] Aragonesa ) se ha quedao en agua de borrajas, así lo reconoce en un comunicado Estat Valencià (Solidaritat amb Iniciativa Internacionalista), que denuncia la campaña de criminalización que han sufrido causa al parecer de que no hayan […]

  2. […] El post original […]


Categorías

A %d blogueros les gusta esto: