Posteado por: Cucha Independentista | 15 mayo 2009

Endavant denuncia que el Govern espanyol vol estendre l’estat d’excepció

 

Comunicat d’Endavant sobre la demanda per impedir que Iniciativa Internacionalista es presenti a les eleccions europees.

 

Davant de la voluntat del Govern espanyol de prohibir a la candidatura Iniciativa Internacionalista de concórrer a les eleccions europees el proper 7 de juny, l’organització Endavant denunciem:

– Que aquest procés de prohibir a una part de la societat de concórrer a les eleccions mostra que el Govern espanyol posa per davant els seus interessos polítics de manteniment d’un Estat centralista per damunt dels drets democràtics.
 
– Que aprofundeix en la política antidemocràtica d’aplicació de la llei de partits polítics que fins a l’actualitat ha il·legalitzat fins a quatre partits polítics a Euskal Herria i manté exclosa de la participació política una part de la societat basca.

– Que l’actitud del Govern espanyol el que mostra és la seva voluntat d’estendre l’estat d’excepció que ja pateix Euskal herria a la resta de l’Estat espanyol, inclosos els Països Catalans, ja que diversos ciutadans i ciutadanes del nostre país també participen en aquesta llista electoral.

– A més, la prohibició a Iniciativa Internacionalista de concórrer a les eleccions de juny també busca legitimar a nivell europeu la política repressiva de l’Estat espanyol.

Per tot això, no concebem que Iniciativa Internacionalista no es pugui presentar a les eleccions i animem la ciutadania dels Països Catalans a denunciar aquest nou intent de vulneració de drets democràtics per part del Govern espanyol.

Endavant (Organització Socialista d’Alliberament Nacional)
Països Catalans, divendres 15 de maig de 2009

http://www.endavant.org
Anuncios

Responses

  1. […] El post original […]


Categorías

A %d blogueros les gusta esto: